Home » Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij proberen via deze algemene voorwaarden u alles klaar en duidelijk uit te leggen, mocht iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact met ons op via info@adams-bike.com, dan helpen wij u graag verder

 

Identiteit van de ondernemer

Adam's bike - Happy Wheels  is specialist in bakfietsen. 
Wij staan als bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: BE0744868344

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Biekorfstraat 12
2330 Merksplas
België

Dit is ook ons bezoek-en facturatieadres.

U kan ons bereiken op het nummer +32456 08 33 84 of via het e-mail: info@adams-bike.com.

De Algemene voorwaarden zoals hier omschreven zijn van toepassing op 2de hands bakfietsen aangeboden op Adam's bike - Happy Wheels.

Toepasselijkheid

Wanneer u bij ons een aankoop doet, gaat u, maar gaan ook wij van deze voorwaarden uit. Daarom vind u deze voorwaarden op onze website terug. Als u dat liever hebt, kunnen wij u natuurlijk graag de voorwaarden per e-mail of zelfs post sturen, geef ons gewoon een seintje!

Voor sommige van onze producten kunnen specifieke voorwaarden gelden. Mocht dat voor onduidelijkheid zorgen, dan weet u ons te bereiken. Dan zorgen we voor duidelijkheid in uw voordeel.

Deze voorwaarden zijn enkel van toepassing voor 2de hands bakfietsen!

Uitsluiting herroepingsrecht
Er bestaan bij ons geen uitzonderingen op het herroepingsrecht.

De prijs

Wij hanteren steeds correcte prijzen voor een 2de hands bakfiets. Voor het afrekenen worden u de prijzen van de goederen meegedeeld. Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro's en is de BTW niet aftrekbaar . 

Levering 

De dag en uur worden met de klant via mail of telefonisch overeengekomen als de bakfiets rijklaar is. Aflevering vindt plaats tot aan de deur van de Klant of indien door de klant geweest, kan hij/zij de bakfiets zelf ophalen.

Bij leveringen aan huis vragen wij steeds 1 euro per km (enkel heen), dit bedrag wordt via mail bekend gemaakt en kan voldaan worden bij levering (zowel via bankcontact als cash).

Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Adam's bike - Happy Wheels tot het moment van levering, ophaling.

Wij besteden veel aandacht aan het rij- en verzendklaar maken van uw bakfiets. We controleren en testen de bakfietsen op alle onderdelen. Onze vakmensen maken uw bakfiets 100% rijklaar in onze werkplaats in de winkel te Wuustwezel, dus u hoeft thuis niets meer aan uw bakfiets te doen. De chauffeur kan eventueel samen met u kijken naar de hoogte van uw zadel en stuur.

Mocht u vragen hebben dan bent u altijd welkom in onze bakfietsenwinkel te Wuustwezel (op afspraak) of u kunt telefonisch contact opnemen op het nummer: +32456.08.33.84 of via mail: info@adams-bike.com 

 

Betaling

Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dienen de door de Klant verschuldigde bedragen te worden voldaan via bankcontact, per overschrijving (2 dagen voor de levering).

Indien de Klant teveel betaald heeft aan Adam's bike - Happy Wheels, zal Adam's bike - Happy Wheels dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen.

Gebreken

U bent verplicht de goederen onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren.

Garantie

De garantietermijn vangt aan op het moment van aflevering bij de Klant of ophaling door de klant.

Claims onder de garantie dienen – onder aanbieding van het product ter inspectie – bij Adam's bike - Happy Wheels ingediend te worden. Gelijktijdig dient de originele factuur aangetoond worden.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Adam's bike - Happy Wheels levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Adam's bike - Happy Wheels de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Adam's bike - Happy Wheels kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Adam's bike - Happy Wheels kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina's impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Adam's bike - Happy Wheels verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.